
Gesund durch den Herbst:
Mit Ernährung das Immunsystem stärken.
Prof. Dr. Christina Holzapfel im Interview bei "alle Wetter" im Hessischen Rundfunk.
Prof. Dr. Christina Holzapfel im Interview bei "alle Wetter" im Hessischen Rundfunk.
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A look back at the first four weeks of studis at the Department of Nutritional, Food and Consumer Sciences at Fulda University of Applied Sciences!
Zahlreiche Interessierte und bereits immatrikulierte Studierende besuchten den diesjährigen Welcome Day des Fachbereichs Oecotrophologie
Studierende der Diätetik präsentieren die Ergebnisse ihrer Fallstudien im Rahmen der 24. Dreiländertagung Ernährung 2025 in St. Gallen
The International Food Business and Consumer Studies (IFBC) Master's study programme celebrates 400 graduates.
19
Nov
Einfach mal machen! Wie wir die Welt mit gutem Essen retten.
04
Dec
28
Jan
Lerne Bachelorstudiengänge Oecotrophologie & Diätetik kennen
3 Bachelor's degrees and 3 Master's programmes await you at the Department of Nutritional, Food and Consumer Sciences at Fulda University of Applied Sciences. On the website you will find information about the study programmes, the start of your studies or useful tips during your studies. Please contact us if you have any questions.
The Department of Nutritional, Food and Consumer Sciences sees itself as a community whose work is guided by the values of respect, appreciation, open communication and interdisciplinary exchange. Systemic thinking is the basics of our actions in teaching, practice and research.
We have been conducting research in the fields of food quality, nutrition and supply management, consumer science, nutrition therapy and nutrition medicine for over 40 years. The research centre for nutrition, food and sustainable supply systems (ELVe for short) is one of the central research institutions at Fulda University of Applied Sciences.




