Global thinking – local responsibility

Master programme »International Food Business and Consumer Studies« - a joint venture of two German universities - combining the expertise of both academic institutions.

  • Foto: Hochschule Fulda
    Prof. Dr. Hans-Konrad Biesalsk, »The Double Burden of Malnutrition: Meaning, Reasons, Causes“ Foto: Hochschule Fulda«
    Prof. Lambeck, Vizepräsident der Hochschule Fulda und Prof. Birringer im Gespräch mit dem Referenten Foto: Hochschule Fulda
    Prof. Dr. Urs Niggl, »GMOs – A Chance to Feed the World?« Foto: Hochschule Fulda
    Prof. Dr. Holger Puchta, »CRISPR – GMO: Yes or No?« Foto: Hochschule Fulda
    Prof. Cathie Martin»The Future of Food May Be in Our Past«, Foto: Hochschule Fulda
    Dr. Ute Obermüller-Jevic, personalisierten Ernährung Foto: Hochschule Fulda
    Prof. Dr. Guido Ritter, »Novel Food – Novel Chances?« Foto: Hochschule Fulda
    Dr. Huub Löffler,»Sustainable Food Systems« Foto: Hochschule Fulda
    Die Teilnehmerinnen und Teilnehmer der Spring School 2019, Foto: Hochschule Fulda
    Foto: Hochschule Fulda
    Orga Team - die Masterstudierenden des International Food Business & Consumer Studies, Foto: Hochschule Fulda
    Postersession der Teilnehmer*innen, Foto: Hochschule Fulda
    Imrpessionen aus einem Workshop, Foto: Hochschule Fulda
    Foto: Hochschule Fulda
    FiduS - eine bewegte Pause für die Teilnehmer*innen, Foto: Hochschule Fulda
    Foto: Hochschule Fulda
    Sensorische Verkostung von Insektenbasierten Lebensmitteln; Foto: Hochschule Fulda

    »Future of Food - Feeding Tomorrow's World«

    1. International Spring School an der Hochschule Fulda ein großer Erfolg

    read more
  • Sprach-Intensivkurse im Frühjahr 2019

    Es sind noch ein paar Plätze frei! Jetzt noch anmelden zu Englisch oder Spanisch in den Semesterferien.

    read more
  • IFBC/Susfoods field trip to Mallorca, Spain

    Discovery of agricultural production from farm to fork; June 15 - 22, 2019

    read more
  • IFBC Freshers 2018 (some missing)
    ..in Witzenhausen
    ...Schlossgarten Fulda
    ..chill-out at Café Ideal
    ..at Staatsdomäne Frankenhausen
    ... in the cow barn in Frankenhausen
    ... at Ölmühle Solling in Boffzen
    .. at isi Göttingen
    ... final round for wrapping up all impressions of the IFBC Feshers' week

    IFBC Freshers' on field trips from "farm to fork", Oct 2018

    25 students - seven nationalities - five continents - one Master programme!

    read more

Events