Neue Partnerschaft mit der Koforidua Technical University in Ghana

20.08.2019

New Partnership with Koforidua Technical University, Ghana

(English version below)

Der Fachbereich Wirtschaft hat eine Absichtserklärung mit der Koforidua Technical University (KTU) in der Stadt Koforidua, Ghana, unterzeichnet.

Derzeit hat die KTU ca. 8000 Studierende. Hauptkooperationspartner ist die Fakultät für Wirtschafts- und Managementwissenschaften, die in den Bereichen Rechnungswesen, Marketing, Beschaffung und Absatz sowie Management Studies lehrt.

Weitere gemeinsame Aktivitäten wie gemeinsame Forschungsprojekte und Studierendenaustausch sind für die Zukunft geplant.

The Department of Business has signed a Memorandum of Understanding with Koforidua Technical University (KTU) in the town of Koforidua, Ghana.

KTU currently has about 8000 Students. The main cooperation partner is the Faculty of Business and Management Studies, which has Departments for Accountancy, Marketing, Procurement and Supply Sciences, as well as, Management Studies.

Further collaborative activities, such as joint research and student exchange, are planned for the future.